Sittenkin pelkkä pelinappula? NHL:ään nostettu suomalaislupaus kokemassa todella tylyn kohtalon

© Kuva: Ilari Isotalo

Sivustomme kirjoitti aiemmin tänään, että Boston Bruins on siirtänyt puolustaja Urho Vaakanaisen farmista ylös. Tai ainakin pelaajan nimi löytyy NHL:n virallisilla sivuilla julkaistussa jutussa, johon jokainen joukkue on ilmoittanut kauden avausmiehistönsä.

Koska listalla on juuri 21 pelaajaa, siinä ei siis ole yhtään ylimääräistä miestä.

Voi kuitenkin olla, ettei Vaakanainen pääse irti Bruinsissa, vaan kohtalo on ylös nostamisesta huolimatta karu. Pelaaja saattaa olla pelkkä pelinappula, arvioi seuraa läheltä seuraava toimittaja Joe Haggerty.

Vaakanaisen Boston-kutsu voi olla käytännössä pelkkä muutos paperilla palkkakaton tilanteen vuoksi. Joukkueen on otettava ikävämmätkin keinot käyttöön, koska Capfriendly-sivuston mukaan Bruinsin palkat pyörivät jo lähellä kattoa.

Haggerty uskookin, että lähinnä teknisen siirron kohteeksi joutunut Vaakanainen ei pelaisi kauden avauksessa Dallas Starsia vastaan.

Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari murtautui NHL:ään viime kaudella kahden ottelun verran. Nuo kamppailut eivät tuoneet pisteitä. AHL-joukkue Providence Bruinsissa Vaakanainen iski 30 runkosarjan pelissä pisteet 4+10=14, neljä pudotuspeliottelua menivät pisteittä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!