Hetkinen, Suomen suurlupaus avaamassa kautensa sittenkin NHL:n puolella?

© Kuva: Ilari Isotalo

Kun Boston Bruins siirsi puolustaja Urho Vaakanaisen taannoin farmiin, vaikutti suomalaisen tilanne pettymykseltä. Paikka farmista ei taatusti miellytä, kun Vaakanainen nousi jo viime kaudella Bostonin NHL-miehistöön.

Nyt Vaakanaisen nimi kuitenkin löytyy NHL:n virallisilla sivuilla julkaistusta jutusta, johon jokainen joukkue on ilmoittanut kauden avausmiehistönsä. Koska listalla on juuri 21 pelaajaa, ei siinä ole yhtään ylimääräistä miestä.

Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari murtautui NHL:ään viime kaudella kahden ottelun verran. Nuo kamppailut eivät tuoneet pisteitä. AHL-joukkue Providence Bruinsissa Vaakanainen iski 30 runkosarjan pelissä pisteet 4+10=14, neljä pudotuspeliottelua menivät tehoitta.

Boston avaa kautensa huomenna torstaina kello 3.30 Suomen aikaa. Vastaan asettuu Dallas Stars.

LUE NHL:N TORSTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
NHL:n supertähdeltä heti myrskyvaroitus – teki maaleillaan erikoista seurahistoriaa

Kaikkea sitä kuuleekin: Suomalainen NHL-pelaaja passitettiin farmiin – on nyt joukkueen konkari


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!