Hallitseva Suomen mestari HPK tiedotti kotisivuillaan, että TPS:n kanssa sopimuksensa purkanut Santeri Lukka vahvistaa joukkueen alakertaa välittömästi.

Hyviin tehoihin kykenevä kiekollinen pakki jatkaa Kerhossa myös ensi kaudella. 28-vuotias Lukka on pelannut urallaan TPS:n lisäksi myös KalPassa.

– Santeri on kiekollinen ja hyvä yleispuolustaja. Hän pystyy pelaamaan luotettavasti isot minuutit ja on kova taistelija. Santeri on myös meidän valmennuksellemme tuttu pelaaja entuudestaan, joten tiedämme mitä saamme, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoi.

Pakki on tehnyt Liigan runkosarjan 240 ottelussa tehot 20+61=81. Uran 29 pudotuspeliottelun saldo on 0+8=8. Lukka on pelannut myös Leijonissa muutamia otteluita viime ja toissa kaudella.

Lukan hankkiminen tuli tarpeeseen peruspuolustana Nico Nurmikannan loukkaantumisen takia. Liigaympyröihin tällä kaudella murtautuneen Nurmikannan arvioitu poissaolo kestää jouluun asti.

Pelaaja on luutinut Liigassa syksyllä uransa yhdeksän ensimmäistä peliä. Pisteitä on kertynyt mallia 0+1=1. Nurmikanta on pelannut myös Jokereissa KHL:ää kolmen ottelun verran.

LUE MYÖS: Kärpät-ura päättymässä? Jesse Puljujärvi liitettiin huhuissa NHL:n huippuseuraan – ”Edullinen vaihtoehto”

LUE MYÖS: TPS:ssä tapahtuu jälleen: Kokeneen puolustajan sopimus purettu!