© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät – Pelicans: Vierailla turbulenssia

Liiga
Kärpät – Pelicans
Keskiviikko 23.10. klo 18:30

Liiga jatkuu keskiviikkona kuuden pelin voimin ja noston otan Kärppien ja Pelicansin välisestä ottelusta. Illan otteluun lähdettäessä Kärpät on edelleen sarjassa kakkosena, kun taas Pelicans on lipunut pikkuhiljaa sarjan keskivaiheille. Vasta viisi vierasottelua tällä kaudella pelanneet lahtelaiset ovat ottaneet vierapeleistä neljä voittoa – mutta pystyvätkö he hakemaan pisteitä Oulusta?

Kärpät haki tiukan taistelun jälkeen pisteet loistavaa alkukautta pelaavalta KooKoolta. KooKoo jopa paikoitellen hallitsi tasaista ottelua, mutta Kärppien puolustus piti ja Justus Annunen jatkoi huikeita otteitaan maalilla. Jesse Puljujärvi iski ottelun ainokaisen maalin. Kärpät on pelannut viime aikoina useampiakin pienten marginaalien pelejä, eikä jatkoaika ole tullut joukkueelle vieraaksi. Perustaso kuitenkin pitää, vaikka CHL:stä shokkiputoaminen tulikin.

Pelicansin taustoissa on ollut turbulenssia – pitäisikö kulunutta vitsiä myötäillen sanoa, että pelikaani turbiinissa – kun Pasi Nurminen jättäytyi pois valmennusringistä. Jobinpostia toi myös luottopuolustaja Casimir Jürgensin paha loukkaantuminen. Myös Severi Lahtinen joutuu leikkaukseen. Itse kentällä Pelicans taipui ensin SaiPalle kotona todella vaatimattoman esityksen jälkeen, mutta haki niukasti pisteet Turusta omissa ongelmissaan piehtaroivalta TPS:ltä. Totuus on kuitenkin, että pussinokat ovat tehneet neljässä viimeisessä ottelussa kolme maalia. Ei enempää.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki taustatiedot huomioon ottaen lähden vetämään Kärppiä tasoituksella. Haen vähintään kahden maalin voittoa, eli vetosuositus on Tasoitusveto -1.5 Kärpät kertoimella 1,86. Kyllä tämä ihan tolkun lailla maistuu.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.