Johan on poikkeuksellinen kuvio: Mestis-joukkue hankki liigakonkarin alasarjasta – ”Täydellinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Mestis-joukkue Jokipojat tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt 35-vuotiaan laitahyökkääjä Sami Mutasen kanssa ottelukohtaisen sopimuksen. Hankinta on Mestikseen kova, kun konkarilla on esimerkiksi Liigan puolelta taskussaan Suomen mestaruus ja yhteensä yli 400 ottelua tehoin 33+61=94.

– Jos saamme yhteistyökumppaneita tähän mukaan, niin seuran kuin pelaajan toive on muuttaa sopimus koko kauden kattavaksi, Mehtimäki Oy:n puheenjohtaja Jarkko Immonen kertoi.

Hyvänä luistelijana tunnettu hyökkääjä edusti joensuulaisia edellisen kerran kymmenisen vuotta sitten kaudella 2010-11.

– Hienoa palata kotiin ja tuttuihin väreihin. Jokipojat on iso asia minulle ja kasvattajaseura. Loistavat fiilikset, että saatiin sopimus tehtyä ja innolla hyppään joukkueeseen. Mukava päästä tutustumaan joukkueeseen ja ajamaan itseään sisään, Mutanen hehkutti.

Myös Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell on tyytyväinen uuteen hankitaan.

– Sami on täydellinen pelaaja meille. Hän on kokenut, esimerkillinen ja joensuulainen. Sami tuo ennen kaikkea johtajuutta ja esimerkkiä. Olen ylpeä, että saimme hänet tähän joukkueeseen ja toivottavasti saamme pidettyä Samin täällä koko loppukauden.

Mutanen viiletti alkukaudella toisessa joensuulaisjoukkueessa, eli II-divisioonassa pelaavassa Koplassa.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!