KHL - Jokerit: Ottelut, tulokset, tilastot

Dinamo Riga – Dinamo Minsk: Reagoidaan poissaolotietoihin

KHL
Dinamo Riga – Dinamo Minsk
Keskiviikko 09.10. klo 19:30

Otetaan yksi nosto myös keskiviikon KHL-tarjonnasta. Kahden Dinamon välinen kamppailu käydään Latvian Riikassa. Paikallinen Riga isännöi Dinamo Minskiä ottelussa, jonka kokoonpanotiedoissa on mielenkiintoinen twisti. Rigan alkukausi on ollut tuskien taival – voittoja ei meinaa tulla kirveelläkään.

KHL:n runkosarjaa on pelattu pian neljännes ja Dinamo Riga on läntisen konferenssin jumbopaikalla selkeällä erolla. Pisteitä on 14 ottelun jälkeen kuusi ja maaliero on hyvin surullinen 18-55. On aivan selkeää, että tänä vuonna Riga on hyvin riittämätön kaikilta osa-alueiltaan. Tämä kävi ilmi noin kuukausi takaperin, kun alamaissa ollut Jokerit kylvetti latvialaisia selkein 7-2 numeroin.

Dinamo Minsk on pärjännyt oleellisesti paremmin. Se plaanaa läntisen konferenssin pudotuspeliviivalla kahdeksantena ja mahdollisuuksia on mihin vain. Huomattavaa tässä ottelussa on, että Minskin ykkös- ja kakkosmaalivahdit Jhonas Enroth että Alexander Osipov eivät ole matkustaneet Rigaan loukkaantumisten takia. Tämä nostaa ottelun maaliodottamaa jonkun verran.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden kokoonpanotietojen rohkaisemana suosittelemaan runsasmaalisuutta. Vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,55.

.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.