© Kuva: Getty Images

Dallas – Boston: Kaksi kovaa kohtaavat

NHL
Dallas – Boston
Perjantai 04.10. klo 03:30

NHL jatkuu perjantain vastaisena yönä kahdeksan ottelun voimin ja otan noston Dallasin ja Bostonin välisestä ottelusta. Kummallakin joukkueella on alla hyvä kausi ja molempia porukoita on helppo veikata tämänkin kauden pudotuspeleihin. Yhteistä joukkueiden viime kaudelle on se, että molemmat hävisivät pudotuspeleissä Stanley Cupin vieneelle St. Louisille.

Kauden jälkeen Dallasin pakka on pysynyt hyvin kasassa – merkittäviä menetyksiä ei ole koettu. Rosteriin on hankittu kokemusta ja nuorten pelaajien entistä vahvempaa esiinmarssia odotellaan. Erityisesti Miro Heiskasen kautta odotellaan suurella mielenkiinnolla. Myös Roope Hintz päässee tulosketjuun sentteriksi. Maalissa Ben Bishop on mies paikallaan, jos pysyy vain ehjänä. Jim Montgomery aloittaa Starsin peräsimessä toisen kautensa ja ennusmerkit ovat kertakaikkiaan hyvät.

Bostonin viime kausi loppui vasta finaalien game seveniin. Myös Boston on pysynyt menestyksekkään viime kauden jälkeen hyvin kasassa. Tuukka Rask jatkaa ykkösvahtina ja Bostonin ykkösketjuhan on Patrice Bergeronin johdolla murhaavan kova. Perustason pitäisi riittää kevyesti kevään jatkopeleihin, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Joensuulaispakki Urho Vaakanainen aloittaa kauden farmin puolella.

Lyö vetoa ottelusta:

Dallas on alakerrastaan todella pitävä joukkue. Jos se saa tällä kaudella hyökkäyksenkin kuntoon, pidän sitä erittäin vahvana yhdistelmänä – kuten toki Bostoniakin. Pidän Dallasia kotonaan niukkana suosikkina ja tämänhetkisillä vetomarkkinoilla pelivalintani on Voittaja (sis. JA + RL) Dallas kertoimella 1,95. Eli veto pätee tarvittaessa rankkareihin asti.

.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.