Tapparan alku jääkiekon CHL:ssä oli viikonloppuna järkyttävä. Torstaina itävaltalainen Klagenfurt oli parempi luvuin 3-2 ja myöhään lauantaina kirvesrinnat tylsyivät sveitsiläisen Bielin käsittelyssä numeroin 0-1.

Tamperelaiset jäivät siis tyystin pisteittä ulkomaan reissullaan. Joukkue on jatkopaikkaa perässä yhtäkkiä jo kuusi pinnaa.

Liigan hallitseva pronssimitalisti pysähtyi CHL:n alkulohkourakan toisessa ottelussa Jonas Hilleriin, kun maalivahti oli ylivoimaisesti kirkkain tähti lauantai-illan mittelössä. Sveitsiläinen piti nollan peräti 40 torjunnalla, ja kopeista esimerkiksi 18 tuli päätöserässä.

– Nolla pistettä ja kaksi tehtyä maalia kahdessa ottelussa Keski-Euroopasta ei ole hyvä suoritus Tapparan tasoiselta joukkueelta, mutta mitään CHL-alkulohkossa ei ole vielä menetetty, Tapparan sivuilla kirjoitettiin.

Lisäksi sivuilla painotettiin sitä, että vajaan viikon päästä Hakametsässä kumpikin tämän vieraskiertueen vastustajista kaatuu varsinaisella peliajalla.

Kirvesrintojen urakka CHL:ssä jatkuu ensi viikonloppuna. Perjantaina joukkue hakee revanssia Klagenfurtista ja sunnuntaina Bielistä.