Viime kaudella NHL:n finaaleissa esiintynyt Boston Bruins joutuu tulemaan runkosarjan alun toimeen varsin vaillinaisella pakkikalustolla, vahvistaa seuran päävalmentaja Bruce Cassidy.

Sivussa sarjan alkaessa ovat ainakin Kevan Miller sekä John Moore. Myöskään Zdeno Charan pelaaminen runkosarjan alkaessa ei ole vielä varmaa.

Puoluspään ongelmia lisää kaiken kukkuraksi se, että joukkueella on yhä kiinnitettävänään yksi RFA-statuksen puolustaja, ovathan neuvottelut Brandon Carlon kanssa edelleen kesken. Toisen nuoren tähtipakin Charlie McAvoyn nimi saatiin sentään jatkosopimuspapereihin sunnuntaina.

Rahaa Carlon kiinnittämiseksi on palkkakatossa vaivaiset 3,2 miljoonaa dollaria, joskin Millerin ja Mooren siirtäminen alkukaudeksi loukkaantuneiden listalle antaa seurajohdolle lisää pelimerkkejä sekä aikaa tilan tekemiseksi Carlon jatkosopimukselle.

Mikäli sopimusta Carlon kanssa ei synny runkosarjan alkuun mennessä, saattaa Bruins joutua lähtemään kauteen ilman neljää runkopuolustajaansa.