Miksi Patrik Laine ei sovi Winnipegin ykkösketjuun? NHL-sisäpiiritoimittaja avasi syitä

© Kuva: Getty Images
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Viime päivien uutistulvassa tuskin kenellekään kiekkojännärille on jäänyt epäselväksi se, että Winnipeg Jetsin kanssa sopimuksesta vääntävä Patrik Laine haluaa jatkossa rinnalleen paremmat pelikaverit.

Käytännössä katsoen tämä tarkoittaisi suomalaisen peluuttamista Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin – kahden suurimman Jets-tähden – rinnalla ykkösketjussa.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger muistuttaa asian olevan kuitenkin kaikkea muuta kuin näin mustavalkoinen ja helposti ratkaistavissa.

– Sinulla on Laineessa yksi koko NHL:n parhaista maalintekijöistä. Hän haluaa buustata hyökkästehojaan ja ainoa tapa siihen Winnipegissä on päästä pelaamaan Scheifelen ja Wheelerin rinnalle. Mutta se on haasteellista joukkueen kannalta, koska heillä on kolme nuorta pelaajaa kahdessa kärkiketjussa (jotka tavoittelevat samaa paikkaa). Mikäli (päävalmentaja) Paul Maurice heittää Laineen ykköseen, pelaa siellä kolme rightin puolen hyökkääjää, Dreger muistuttaa.

– Mikäli Laine pystyy lisäämään hieman ruutia peliinsä, ehkä silloin hän ansaitsee paikan kärkikolmikosta, Dreger lisää.

Laineen kanssa ykköskentän paikasta ovat tähän asti kamppailleet lähinnä Nikolaj Ehlers sekä Kyle Connor, jotka vasemmalta laukovina pelaajina sopivat jo kätisyytensä puolesta ykkösketjuun suomalaista maalitykkiä paremmin.

Osallistu keskusteluun alkavan kiekkokauden kuumimmista aiheista liittymällä lähes 20000 muun kiekkofanin seuraksi Jääkiekon olohuone -ryhmään.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!