Loistava kausi loppui kesken – vakavasti loukkaantuneesta suomalaisesta NHL-lupauksesta vihdoin hyviä uutisia: ”Pitäisi olla pelikunnossa, kun kausi alkaa”

© Kuva: Getty Images
Klassikkopeli HIFK - Tappara! Lunasta talletusbonus!

Nuorten maailmanmestari Olli Juolevin viime kausi päättyi rajuun pettymykseen. Pelit loppuivat jo hyvissä ajoin ennen kevättä polvivamman takia. Pakki pelasi Utica Cometsissa AHL:ää lopulta vain 18 ottelun verran mainioin tehoin 1+12=13.

Utican NHL-joukkue Vancouver Canucksin GM Jim Benning kertoi paikalliselle Province-lehdelle Juolevin kuntouttavan polveaan edelleen. Samalla lääkärit varmistavat pelaajan ottavan askeleita vamman vaatimalla tavalla.

– Häntä ei heitetä suoraan tositoimiin, vaan tilannetta tutkitaan päivä kerrallaan.

Canucksin nuorten pelaajien leiri pääsee vauhtiin lauantaina, mutta tuossa tapahtumassa Juolevia ei luonnollisesti nähdä – olkoonkin, ettei toipumisessa onneksi ole tullut takaiskuja.

– Hän tapasi lääkärin viime viikolla. Juolevi sai hyvän arvion. Emme aio riskeerata siten, että hän kokisi takaiskuja. Juolevin pitäisi olla pelikunnossa, kun kausi alkaa, Benning lisäsi.

Pakki on Vancouverin ykköskierroksen vitosvaraus juhannukselta 2016. NHL-debyyttiään yhä odottelevan 21-vuotiaan ura ei ehkä ole ollut ihan sitä, mitä varausnumero antoi aikoinaan olettaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Klassikkopeli HIFK - Tappara! Lunasta talletusbonus!