Winnipeg Jetsin sentteri Adam Lowry, 26, uskoo joukkuekaveri Patrik Laineen saavan jatkosopimuksen ennemmin tai myöhemmin. Sveitsissä paraikaa treenaava suomalainen sai keskushyökkääjältä ymmärrystä NHL.comin suomenkielisen sivuston haastattelussa.

Lowry huomautti esimerkiksi siitä, ettei Laineen kommenttien tai sopimustilanteen takia kanneta kaunaa. Suomalainen on puhunut viime aikoina Jetsistä, sen päävalmentaja Paul Mauricesta sekä jopa joukkuekavereista vähinäänkin kyseenalaiseen sävyyn.

Kanadan ja Yhdysvaltain passin pelaaja nosti esille myös toisen vastaavan esimerkin. Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Mitch Marner jätti harjoitusleirin alun väliin ennen kuin allekirjoitti kuusivuotisen sopimuksen viime viikonloppuna.

– Katsokaa, miten Marnerin neuvotteluissa kävi. Ihmisiä ärsytti, kun hän ei tehnyt sopimusta jo aiemmin. Sitten kun hän teki sen, kaikki oli taas hyvin.

Joten miksei Laineenkin tilanne voisi edetä vastaavalla tavalla?

– Luulenpa, että Pattyn kanssa käy samalla tavalla. Kun sopimusasia ratkeavat, otamme hänet avosylin vastaan. On hienoa saada hänet ja (Kyle) Connor takaisin, ja toivottavasti se tapahtuu mahdollisimman pian.

LUE LAINEEN TUOREIMMISTA MYÖS:
Winnipeg-valmentaja antaa Patrik Laineen maistaa omaa lääkettään: ”Kestän pienen loan heiton”

Fanit reagoivat Patrik Laineen kommentteihin – ”Lopeta pleikkarin pelaaminen ja ala hommiin!”