Jonne Virtanen -kohu jatkuu! Liigapelaaja uteli somessa työpaikkaa TPS:stä, mutta siirtyy muualle: ”Kävimme asiallisen keskustelun ja nyt asiaa käsitellään sisäisesti”

© Kuva: Juha Tamminen

Jonne Virtanen on ollut suomalaisen jääkiekon puhuttavimpia nimiä lähiaikoina. TPS hyllytti hänet viikonlopun ulkomaan reissun jälkeen kaikesta toiminnasta. Seurasta viestittiin, että asia ”käsitellään sisäisesti” – vaikka se samoina aikoina vuodettiin kansan tietoon tiedotteella.

Nyt soppaan on heittänyt oman kauhansa HIFK:ssa viime kaudella pelannut Ilmari Pitkänen. Hän uteli Twitter-tilillään pelipaikan saaminen mielessään, josko jollain sattuisi olemaan TPS:n Antero Niittymäen numeroa.

Pitkänen ei päädy kuitenkaan TPS:ään, vaan ehkä yllättäen Suomi-sarjaan ja Kiekko-Espooseen. Jääkiekkokuvaaja Riku Laukkanen uteli nyt omalla tilillään, etteikö Pitkänen saanut Niittymäen numeroa, kun tie vei Espooseen.

Tähän hyökkääjä antoi vastauksen, jonka myötä moni saattaa revetä kymmeneen osaan. Oheinen twiitti oli jäätävä isku TPS:lle ja sen kömpelölle tiedotukselle tapauksesta Virtanen.

– Sain. Kävimme asiallisen keskustelun ja nyt asiaa käsitellään sisäisesti, Pitkänen virnuili omalla tilillään.

Hän on Kiekko-Espoolle nappihankinta.

– ”Ipe” tuo kokemusta joukkueeseen ja Espoon Bluesissa pelatessaan hän oli tekemisissä samojen arvojen ja toiminnan parissa, mitä pyrimme Kiekko-Espoossa rakentamaan ja vaalimaan, espoolaisten urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sanoi seuran kotisivuilla.

LUE MYÖS:
Hervoton työnhaku sosiaalisessa mediassa tuotti edes jotain tulosta – liigakonkari jatkaa uraansa alasarjassa


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!