Eurooppalainen jääkiekkoseura toimi tökerösti suurfani Kimi Räikköstä kohtaan – syy oli suomalaisen oma: ”Ihmettelivät paikkojen ainaista tyhjyyttä”

© Kuva: Getty Images
Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Sivustomme kirjoitti aiemmin, kuinka Sveitsissä asuva F1-tähti Kimi Räikkönen joutui kokemaan karvaan pettymyksen juuri ennen paikallisen kiekkokauden alkua. Hänen lempijoukkueensa Zug perui formulatähden istumapaikat lounge-katsomosta.

– Kiekkokausi alkaa kohta, ja olen vihainen lempijoukkueelleni Zugille. Minulla on ollut aina neljä varattua paikkaa. Viime vuonna minulta otettiin yksi paikka pois, ja nyt kaikki neljä. Se ei ole mielestäni kovin kivaa. Minun pitää, mitä teen tällä kaudella! Räikkönen puhisi taannoin Blick-sivuston mukaan.

Nyt Zugin käytöksen syy on selvinnyt. Lähde, eli Blick oli ottanut nyt yhteyttä Zugin toimitusjohtaja Patrick Lengwileriin. Hänen mukaansa seuran osakkeenomistaja Räikkösen paikat peruttiin suomalaisen omasta syystä.

Zug veti peleihinsä menestyksen myötä katsojia. Joukkue ylsi viime kaudella finaaleihin asti. Räikkönen ei silti käynyt yhdessäkään pelissä ja paikat ammottivat tyhjillään, Blick kirjoitti. Halli oli muuten loppuunmyyty.

– Käänsimme sellaisia katsojia pois, jotka ihmettelivät paikkojen ainaista tyhjyyttä, Lengwiler selitti.

Nyt ne eivät enää ole tyhjinä. Suomalaisen paikat on annettu muille. Lengwiler on kuitenkin kertonut formulatähdelle hänen olevan aina tervetullut seuraamaan pääsarjajoukkue Zugin pelejä.

– Olen ottanut yhteyttä Räikköseen ja kertonut, että hän voi ottaa aina yhteyttä tänne päin halutessaan tulla peliin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!