Edmonton Oilersin NHL-varaus tekee Liiga-debyyttinsä illan kierroksella: ”Vähän jännittää”

© Kuva: Juha Tamminen
NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Edmonton Oilersiin kesän 2018 NHL-varaustilaisuudessa 7. kierroksella varattu Patrik Siikanen debytoi perjantaina Liiga-jäillä JYP:n paidassa.

19-vuotias hyökkääjä edusti vielä viime kaudella Bluesin A-junioreita iskien A:n SM-liigassa 41 otteluun mukavat 39 (17+22) tehopistettä. Siikanen luistelee illan vierasottelussa KalPaa vastaan JYP:n nelosketjun sentterinä laidoillaan Aleksi Rutanen ja Samuli Ratinen.

– Innoissaan ja odottavaisin mielin. Tätä on odotettu pitkään. Vähän ollut takapakkia loukkaantumisten kanssa ja muutakin häslinkiä Espoossa, kun ei ollut enää Liiga-porukkaa. Vähän jännittää, mutta se on vain hyvä asia, Siikanen kommentoi illan Liiga-debyyttiään JYPin Twitter-tilillä.

NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!