Avalanche hankki uuden suomalaispelaajan – puhuu Mikko Rantasesta heti upeaan sävyyn: ”Tarvitsemme häntä todellakin paljon”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin värit Colorado Avalancheen vaihtanut Joonas Donskoi tuntuu tulevan uuden arjen kanssa toimeen hyvin, vaikka hän kaipaa uutta joukkuekaveri Mikko Rantasta takaisin askiin ja pian. Suomalainen kertoi kuulumisiaan Denver Postille.

– Kaikki tietävät sen, kuinka suuri vaikutus hänellä on joukkueelle ja sen, kuinka hyvä pelaaja hän on. Joten tarvitsemme häntä todellakin paljon ja toivon, että osapuolet saavat rustattua sopimuksen mahdollisimman pian.

Donskoi kiskoi viime kaudella Sharksin paidassa 80 runkosarjan pelissä tehot 14+23=37, kevään 12 pudotuspeliä toivat tehot 1+2=3. Coloradossakin luvassa voi olla onnistumisia, ainakin pelaajan henkisen tilan puolesta.

– Rakastan tätä, Donskoi sanoi Coloradosta.

– Tulin tänne yli kuukausi ennen leiriä. Halusin tulla aikaisin, halusin asettua asumaan ja tottua korkeuteen ja kaikkeen muuhun. Rakastan kaupunkia. Rakastan uusia joukkuetovereitani. Tilanne on ehdottoman hyvä.

Pienen loven arkeen tekee nousiaislaisen Rantasen puuttuminen.

– Toisenkin suomalaisen kokoonpanossa mukana oleminen on aina hyvästä. Mutta se ei ollut ainoa tekijä, Donskoi aloitti kertoen syitä siirrolle.

Sharks kohtasi Avsin viime kevään pudotuspeleissä. San Jose hoiteli sarjan mentyään konferenssifinaaleihin voitoin 4-3.

– Pidin siitä tyylistä todella, jolla Avs pelasi. Uskon, että organisaatio on menossa oikeaan suuntaan parin huonon kauden jälkeen. Sieltä on tulossa paljon hyviä nuoria kavereita ja tunsin niin, että tämä joukkue sopisi minulle hyvin.

LUE MYÖS:
Avalanchen hankkima uuden suomalaispelaajan – puhuu Mikko Rantasesta heti upeaan sävyyn: ”Tarvitsemme häntä todellakin paljon”

NHL-supertähti poliisin kuultavaksi häiriökäyttäytymisen vuoksi – syyte tulossa?