NHL:n suomalaispakilta terveisiä – törkytempun tehneen supertähden kannattaa pitää pää ylhäällä? ”Tuollaisia ei unohdeta”

© Kuva: Getty Images
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Columbus Blue Jacketsin Markus Nutivaara koki huhtikuussa kovia, kun Tampa Bay Lightningin supertähti Nikita Kutsherov sikaili suomalaisen kauden pakettiin pudotuspeleissä. Tapahtuma sai paljon huomiota venäläisen tultua aiemmin kaudella tutuksi huimasta pisteiden latomisesta.

Suomalaispakki palasi tuohon kohauttaneeseen tapaukseen NHL Wihtout a Map -dokumenttisarjan tuoreessa jaksossa. Oululaislähtöinen pakki lupasi pistelingolle erityiskohtelua, mikäli pelaajat kohtaavat jäällä.

– Varmasti menen kaksi tai kolme kertaa lujempaa päin, jos hän tulee vastaan. Tuollaisia ei unohdeta, Nutivaara virnisteli.

Pakki tehoili viime kaudella runkosarjan 80 pelissä saldon 5+16=21, kaksi pudotuspeliottelua eivät tuoneet tehoja.

– Nyt on nuorien aika nousta esille. Olemme saaneet olla hyvässä hoivassa jo jonkin aikaa. Nyt pitää odottaa itseltä ja muilta nuorilta, että pystymme nostamaan omalla tekemisellämme joukkuetta. Siinä on hyvä avain ensi kauteen.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!