Auston Matthewsilta nöyryyttävä temppu uhittelevalle AHL-jyrälle – ex-NHL-kovanaama: ”Näytä vähän kunnioitusta syvyyspelaajille”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthews avasi NHL-kautensa torstain vastaisen yönä pelatussa harjoitusottelussa Ottawa Senatorsia vastaan paukuttamalla kaksi maalia 3-4-tappioon päättyneessä kamppailussa.

Paikallisvihollisten väännöstä tuli odotetun tulinen, eikä yhteenotoilta vältytty. Erityisesti Senatorsin hyökkääjä Scott Sabourin pääsi fyysisellä pelaamisellaan ja pienillä sikailuillaan Maple Leafsin tähtipelaajien ihon alle.

Ottelun puhuttavin hetki tapahtui kolmannessa erässä, kun AHL:ssä seitsemän vuotta pelannut kanadalainen otti yhteen Matthewsin kanssa. Maple Leafsin supertähden reaktio ryttyilevään AHL-peluriin oli kuitenkin vähintäänkin jäätävä, kun hän yritti tähystellä Senators-hyökkääjän selästä, kuka ihme hän oikein on.

Tapauksesta julkaistiin Twitteriin nopeasti video, ja kuten arvata saattaa, Sabourin joutui todellisen Leafs-fanien armeijan hampaisiin.

NHL:ssä ja AHL:ssä mittavan uran tehnyt kulttihyökkääjä Paul Bissonnette kuitenkin hyökkäsi nopeasti puolustamaan entistä pelitoveriaan.

– Se on Calder Cup -mestari (AHL-mestari) Scott Sabourin. Hän oli ketjutoverini AHL:ssä. Voisiko joku sanoa ”Pablolle”, että näyttäisi vähän kunnioitusta syvyyspelaajille, tappelijana tunnettu Bissonnette latasi, piikitellen Pablo-lempinimellä nykyään tuuheita viiksiä kantavaa Matthewsia.

Katso Matthewsin ja Sabourinin huvittava tilanne alla olevasta Twitter-linkistä: