16 kautta ja 990 runkosarjaottelua NHL-urallaan pelannut venäläispuolustaja Andrei Markov ei suostu luopumaan NHL-unelmastaan.

Viimeiset kaksi kautta KHL:ssä pelannut 40-vuotias takavuosien tähtipuolustaja palkkasi viimeisimpänä keinonaan uudeksi agentikseen kokeneen Allan Walshin, joka vakuuttaa suojattinsa olevan tosissaan NHL-aikeidensa kanssa.

– Hän on treenannut kesän intensiivisesti Floridassa ja päättänyt pelata NHL:ssä tällä kaudella, Walsh kirjoitti keskiviikkona Twitterissä.

Markov on ilmaissut jo aiemmin halunsa palata vanhaan seuraansa Montreal Canadiensiin. Viimeisimmällä NHL-kaudellaan 2016-17 62 ottelussa tehot 6+36=42 takonut Markov ei onnistunut viime kaudella KHL:ssä. Miehen hidastunut liike lieneekin suurin este paluulle yhä nopeatempoisempaan NHL:ään.

LUE MYÖS: Kiekkosivusto Kasperi Kapasesta: ”Jos nämä asiat olisivat kunnossa, hän olisi Connor McDavid”

LUE MYÖS: NHL:n tähtimaalivahteihin vuosikaudet lukeutunut Stanley Cup -voittaja lopettaa uransa!