NHL-vahvistus jättää ruotsalaisseuran henkilökohtaisista syistä – olisiko tässä superhankinta Liigaan?

© Kuva: Getty Images

Ruotsin pääsarjassa pelaava Örebro HK ja hyökkääjä Kerby Rychel ovat purkaneet ensi kauden sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Vaikka Rychel oli yksi joukkueen isoimmista tähdistä, seura kommentoi pelaajan poistumista harvinaisen vähäsanaisesti.

– Viikonlopun aikana Kerby ilmoitti meille, että hän haluaa lähteä Örebrosta henkilökohtaisten syiden takia. Suostuimme tähän ja toivotamme Kerbylle onnea matkaan, seuran urheilujohtaja Niklas Johansson kommentoi.

24-vuotias Rychel pelasi viime kaudella 57 AHL-ottelua, joissa hän tykitti 43 tehopistettä. Urallaan hän on pelannut myös 43 NHL-ottelua, joissa pisteitä on tullut 14 kappaletta.

Tällä hetkellä Rychel on vapaa agentti. Nähtäväksi jää, palaako hän henkilökohtaisten syiden vuoksi takaisin Pohjois-Amerikkaan, vai oliko päämääränä päästä ainoastaan pois ruotsalaisseurasta, jolloin ura voi jatkua myös Euroopan puolella.

Örebrossa pelaavat suomalaisista puolustajat Kristian Näkyvä ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjät Joonas Rask ja Sakari Salminen.