NHL-organisaatiosta kotiin lähetetty suomalaislupaus Mestis-joukkueen matkassa – saa nyt toisen sauman: ”Hienoa, että on mahdollisuus kamppailla tuollaisesta paikasta”

© Kuva: Juha Tamminen
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Joensuusta lähtöisin olevan Petrus Palmun on nähty viilettävän Vancouver Canucksin housut jalassa Mestis-joukkue Jokipoikien treeneissä. AHL:ssä toisen kauden aloittava laituri on viihtynyt kotikonnuillaan.

– Jokipojilla on virtaa ihan selvästi. Mukavaa päästä saamaan jäätuntumaa kotona, Palmu sanoi Jokipoikien kotisivujen videohaastattelussa.

AHL-joukkue Utica Cometsissa viime kaudella 12 pelissä pelannut ja niissä tehot 0+1=1 iskeneen Palmun kesä on sujunut nappiin. Se lupaa hyvää lähitulevaisuutta.

– Olen Joensuussa pääsääntöisesti harjoitellut. Kesä on ollut ehjä.

Joensuulaisen viime kausi oli vaikeahko. Palmun debyytti AHL:ssä ei oikein ottanut tuulta siipien alle, ja pelaaja palasi Suomeen. Hän pelasi TPS:ssä yhteensä 33 kamppailua. Vain 168-senttinen hyökkääjä on tehnyt töitä.

– Olen pyrkinyt harjoittelemaan aika monipuolisesti. Olen kiinnittänyt huomiota nopeuteen ja räjähtävyyteen. Se puoli pitää olla kunnossa, kun olen pienempi pelaaja.

Palmu lähtee taistelemaan NHL-paikasta luottavaisin mielin, vaikka viime kausi nyt vaikea olikin.

– Hyvillä miettein. Hienoa, että on mahdollisuus kamppailla tuollaisesta paikasta. Ei voi yrittää olla kuin positiivisin mielin ja pyrkiä nauttimaan jääkiekosta. Ei se sen vakavampaa ole.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!