Edmonton Oilersista lähtöä tekevän Jesse Puljujärven agenttina vaikuttava Markus Lehto on kuohuttanut kiekkomedioita ympäri maailman kesällä antamillaan lausunnoilla liittyen suojattinsa uran jatkoon.

Kokenut pelaaja-agentti korostaa Helsingin Sanomien haastattelussa, ettei kommenteissa ole kyse bluffista nykyistä seuraa kohtaan.

– Tässä ei ole mistään bluffaamisesta kysymys, vaan pelaaja on ollut vakuuttunut ja on edelleen vakuuttunut, että haluaa muutosta. Hän on täysin NHL-pelaaja, Lehto avaa HS:lle.

– Tämän tason kaveri saa sopimuksen vaikka yhdessä tunnissa 30 joukkueeseen, jos haluaa ottaa sen. Siitä ei ole kyse, etteikö tälle kaverille pelipaikka löytyisi Euroopasta. On muista asioista kyse, Lehto avaa paikallaan junnaavia neuvotteluja.

Kaksisuuntainen NHL-sopimus ei Puljujärven tapauksessa tule kysymykseen, vaikkei raha näyttelekkään neuvotteluissa keskeisintä asemaa.

– Totta kai se pitää olla yksisuuntainen tämän tason pelaajan kohdalla, Lehto vahvisti muistuttaen samalla yksisuuntaisen sopimuksen edun olevan siinä, ettei pelaajaa voi lähettää farmiliigaan ilman, että muilla NHL-seuroilla olisi mahdollisuus poimia tämä riveihinsä.

– Tässä on kysymys siitä, että saadaan uusi mahdollisuus puhtaalta pöydältä. Raha voi olla melkein mitä tahansa, Lehto kuittaa lopuksi puheet liian suuresta palkkapyynnöstä.

Lähde: Helsingin Sanomat

LUE MYÖS: Seurapomolta vahvistus: Mikko Rantasen sopimusneuvottelut käyntiin lähipäivinä!

LUE MYÖS: Raju väite: tällainen sopimustarjous vaaditaan Patrik Laineen ryöväämiseksi Winnipegistä!

LUE MYÖS: NHL puuhailee uutta World Cupia – Leijonat saamassa jalkeille todellisen tähtisikermän!