Columbus Blue Jacketsin GM:n paikalla vaikuttava Jarmo Kekäläinen kommentoi ESPN:n haastattelussa paluun Columbukseen konttorin puolelle tehneen seuralegenda Rick Nashin tilannetta.

Uransa aivotärähdysten vuoksi lopettamaan joutunut 35-vuotias ex-supertähti olisi paremman tuurin sattuessa kohdalle voinut palata joukkueeseen toimistohommien sijaan pelaajana.

– Puhuimme paljon hänen pelaamisestaan täällä, mikäli ura olisi jatkunut. Se oli ensimmäinen kontaktimme viime vuoden kesältä. Kun aivotärähdysoireet eivät menneet ohi, hän päätti lopettaa, Kekäläinen avaa.

– Otin yhteyttä häneen uudestaan pian lopettamispäätöksen jälkeen. Sanoin, että jos hän haluaa lähteä kahville ja keskustella urasta jään ulkopuolella, olemme kiinnostuneita. Tapasimme ja olimme vaikuttuneita hänen tietämyksestään ja näkemyksistään, jotka hän voisi tuoda toimiston puolelle.

Nashin tarkka rooli Blue Jacketsissa selvinnee ajan myötä. Tällä hetkellä 15 kautta NHL:ssä pelannut ex-hyökkääjä vasta tutustuu ammattilaisorganisaation toimintatapoihin konttorin puolella.

LUE MYÖS: Kiekkosivusto Kasperi Kapasesta: ”Jos nämä asiat olisivat kunnossa, hän olisi Connor McDavid”

LUE MYÖS: NHL:n tähtimaalivahteihin vuosikaudet lukeutunut Stanley Cup -voittaja lopettaa uransa!