Yllättävä suunta! Entinen Jokerit-hyökkääjä löysi töitä ulkomailta

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Hyökkääjä Masi Marjamäki vaihtaa seuraa ensi kaudeksi.

34-vuotias suomalaiskonkari jatkaa uraansa ulkomailla, kun hän on solminut yksivuotisen sopimuksen Britannian pääsarjassa EIHL:ssä pelaavan Cardiff Devilsin kanssa. Walesilaisseura tiedotti asiasta Twitter-tilillään.

Marjamäki on suomalaisille tuttu pelaaja niin Liigasta kuin KHL:stäkin, jossa hän edusti Jokereita vuosina 2016-18. Kuluneella kaudella kokenut hyökkääjä kiekkoili tshekkiläisen Pirati Chomutovin riveissä.

Marjamäki on pelannut urallaan myös yhden NHL-ottelun kaudella 2005-06. Tuolloin hän pelasi New York Islandersin organisaatiossa.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!