Ykköskierroksella varatun pelaajan ura polkee paikallaan – siirtyy nyt St. Louisista Torontoon

© Kuva: Getty Images

Jordan Schmaltz on 25-vuotias puolustaja, joka varattiin St. Louis Bluesiin vuoden 2012 varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella 25. pelaajana. Hän pelasi kevään Stanley Cup -mestarin riveissä viime kaudella 20 ottelua ja teki niissä kaksi syöttöpistettä.

St. Louis Bluesissa pelipaikkaa ei ole oikein auennut, vaan Schmaltz on pelannut NHL:n puolella vain 42 ottelua. Nyt hän siirtyy St. Louisista Torontoon, kun vaihtokaupassa Maple Leafs saa hänestä vastineeksi ruotsalaispuolustaja Andreas Borgmanin.

Borgman ei pelannut viime kaudella NHL:ssä, mutta toissa kaudella hän pelasi Maple Leafsissa 48 ottelua tehoin 3+8. Borgman on 24-vuotias ja on edustanut Ruotsin nuorten ja aikuisten maajoukkueita.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?