Suomalainen yllätysnimi menossa kohti NHL:ää – astelee nyt Kimmo Timosen jalanjäljissä: ”Rakastuimme heti häneen”

© Kuva: Getty Images

Vuonna 2000 syntynyt Kim Nousiainen oli yksi juhannuksena järjestetyn NHL:n varaustilaisuuden suurimpia suomalaisyllättäjiä. Liigassa vasta kuusi ottelua pelannut pakki napattiin taalajäille, joskin vasta neljännellä kierroksella ja numerolla 119.

Silti NHL:n porteille murtautuminen on kova temppu. Pelaaja on antanut aiemmin näyttöjä mm. alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, joissa kaulaan ripustettiin kulta reilut vuosi sitten, sekä vuodenvaihteessa pelatussa kansainvälisessä Spengler Cupissa.

Myös eräs toinen asia on ajanut nuorta pakkia eteenpäin. 18-vuotias pelaaja on tuttu Los Angeles Kingsille, joka hänet varasi. Christian Ruuttu toimii kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan Euroopan johtavana kykyjenetsijänä.

Lisäksi hänen poikansa Alexander Ruuttu pelaa KalPassa. Täten sillat ovat vankkoja mainittujen ihmisten keskuudessa.

– Testasimme häntä, katsoimme hänen pelaamistaan ja rakastuimme heti häneen, Ruuttu hehkutti LA Kings Insider -verkkolehden haastattelussa.

Nousiainen kertoi seuranneensa KalPasta tuttua Kimmo Timosta pitkään. Stanley Cup -voittaja ponnisti nimenomaan Kuopiosta ja sen kiekkoylpeydestä maailmalle.

– Seurasin paljon Kimmoa ollessani nuori. Tiedän, että hän pyörii nykyisin paljon kaukaloiden lähellä Kuopiossa. Hän on hyvä tyyppi, ja auttanut minua paljon urallani.

Nousiainen pelannee alkavalla kaudella KalPan liigajoukkueessa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.