Sopimus kiven alla! Tuore Stanley Cup -mestari yhä ilman NHL-sopimusta

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin riveissä Stanley Cupin voittoa tänä keväänä juhlinut Patrick Maroon on vaikeassa tilanteessa uransa jatkon suhteen.

Isokokoinen voimahyökkääjä antoi vuosi sitten Bluesille alennusta päästäkseen pelaamaan lähelle poikansa asuinpaikkaa – päätös, joka toi miehelle lopulta Stanley Cup -voiton. Nyt tilanne uuden seuran löytymisen suhteen on mestaruudesta huolimatta kuitenkin entistä hankalampi.

31-vuotiaalla Maroonilla on allaan pisteiden valossa hieman alakanttiin mennyt kausi miehen iskettyä 74 peliin tehot 10+18=28. Hyökkääjä tiedostaakin omien vahvuuksiensa olevan nykyään kenties enemmän kaukalon ulkopuolella.

– Rakastaisin jatkaa St. Louisissa, rakastaisin pelata täällä jatkossakin. Olen 31-vuotias, isokokoinen kaveri. Pystyn auttamaan joukkuettani pukukoppipelaajana ja antamaan ison panoksen niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin, Maroon toteaa paikalliselle urheilutoimittaja Tom Timmermannille.

Maroonin uskotaan joutuvan odottamaan mahdollista tulevaa sopimustaan syksyyn saakka, jolloin seurat hankkivat NHL-paikasta kamppailevia pelaajia try-outille taistelemaan viimeisistä pelipaikoista joukkueiden kokoonpanoissa.