Nyt se tippui! Jack Hughes allekirjoitti NHL-sopimuksen – yksi eroavaisuus Kaapo Kakon sopimukseen

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils tiedotti perjantaina solmineensa kolmivuotisen tulokassopimuksen ykkösvaraus Jack Hughesin kanssa.

Hughesin sopimus takaa NHL:n kärkivaraukselle standardin 832 000 dollarin pohjapalkan sekä 92 500 dollarin allekirjoitusbonuksen.

CapFriendly-sivuston mukaan Hughesin sopimuksen arvo voi nousta parhaimmillaan jopa 11,325 miljoonaan dollarin, joka tarkoittaa 3,775 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Jotta Hughesin palkka voisi nousta näihin lukuihin, täytyy hänen onnistua täyttämään kaikki sopimuksen A -ja B-suoritusbonuksiin vaadittavat ehdot. Kaikkien A-bonuksen sisältämien ehtojen täyttäminen toisi Hughesille 850 000 dollaria kaudessa, kun taas kaikkien B-bonuksen ehtojen täyttäminen toisi hänelle kaksi miljoonaa dollaria kaudessa.

Tänä kesänä toisena varattu Kaapo Kakko sai torstaina New York Rangersiltä tulokassopimuksen, joka on lähes täysin identtinen Hughesin vastaavan kanssa. Sopimuksien ainut ero on bonuksien suuruudessa, sillä Kakon sopimuksessa B-bonus voi tuoda vain 1,8 miljoona dollaria vuodessa.