No nyt on kova! Eeli Tolvanen sai Nashville-pampulta vuolaat kehut – suunta parempaan päin: ”Hän on kypsynyt paljon ja ottanut askelia oikeaan suuntaan”

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Nashville Predatorsin nuorten pelaajien kehityksestä vastaava Scott Nichol kehui NHL:n suomalaislupaus Eeli Tolvasta The Athleticin haastattelussa.

Suuri yleisö muistanee, kuinka nuorten maailmanmestari paukutti historiankirjoja uuteen uskoon Jokerien paidassa KHL:ssä. Hyppy narripaidoista taalajäille ei lopulta ollut niin helppo kuin jotkut odottivat.

– Hän on kypsynyt paljon ja ottanut askelia oikeaan suuntaan. Ehkä häntä hehkutettiin liikaa KHL:ssä. Mutta hänen paras ominaisuutensa on se, että hän on valmennettava. Hänellä on mahtava asenne, hän todella haluaa oppia, Nichol mietti.

Tolvasella tie NHL:ään on auki ja hyökkääjä on aiempien näyttöjen sekä meriittien perusteella tähti taalajäillä tulevaisuudessa. Suomalainen napattiin NHL:ään ykköskierroksella juhannuksena 2017.

Pohjoisamerikkalainen ura Tolvasella on vasta alkutekijöissään.

– Hän haluaa olla todella täällä ja pelata NHL:ssä. Hän on oikealla polulla, Nashvillen farmiseura Milwaukee Admiralsin GM:nä toimiva Nichol summasi.

Yksi Tolvasen suurimmista vahvuuksista on maalien latominen. Sen tiesi Nicholkin.

– Kaikki kaipaavat kuollakseen maalintekijöitä. Ja hän todella osaa tehdä maaleja.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!