NHL-tähtihyökkääjä avasi tuoretta sopimustaan: näistä syistä valitsi Carolina Hurricanesin!

© Kuva: Getty Images

NHL:n ”suomalaisseuroihin” lukeutuva Carolina Hurricanes hankki NHL:n halutuimman jäljellä olleen vapaan hyökkääjän solmimalla Ryan Dzingelin kanssa kanssa 2-vuotisen sopimuksen lauantaina.

Päättyneellä kaudella Ottawa Senatorsin ja Columbus Blue Jacketsin riveissä 78 runkosarjapelissä oman yhden kauden piste-ennätyksensä (26+30=56) takonut 27-vuotias hyökkääjä avasi nyt syitä sille, mikä ratkaisi miehen seuravalinnan kovassa nosteessa olevan Carolinan suuntaan.

– Pidin omistajan asenteesta. Jutellessani hänen sekä valmentajan kanssa he sanoivat, ettei seuralla ole hyökkäyksessään kärkikuusikkoa vaan kärkiyhdeksikkö, ja että minun on ansaittava paikkani omilla näytöilläni. Rakastan sitä! Minua on epäilty koko urani ajan ja olen saanut tehdä paljon töitä ja ansaita asemani aiemminkin kaikkialla, missä olen pelannut, Dzingel kertoo The Athleticin haastattelussa.

– Rakastan käyttää hyväkseni nopeuttani sekä laukaustani. Kuulin, että seura haluaa laitureiltaan nopeatempoista hyökkäspeliä. Tämä sopii täydellisesti omaan pelitapaani, Dzingel jatkaa.

Dzingel saa Hurricanesissa pelikavereikseen ison liudan suomalaisnimiä, joista joukkueen runkopelaajiin lukeutuvat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen sekä tuore hankinta Erik Haula ovat varmuudella NHL-joukkueen mukana ensi syksyn alusta alkaen.