Mestis-joukkue teki kolme uutta pelaajahankintaa – Tapparan Suomen mestari kirsikkana kakussa

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksessä pelaava tamperelainen KOOVEE tiedotti nettisivuillaan, että se on hankkinut kokoonpanoonsa peräti kolme uutta pelaajaa.

He ovat maalivahti Kristian Tamminen sekä hyökkääjät Aleksi Luhtalampi ja syksyn 2015 arkistokuvassa oleva Miika Heikkilä.

– Nuori ja hyvin motivoitunut maalivahti hakee nostetta uralleen ja haluaa tulevaisuudessa kantaa liigajoukkueen paitaa päällä, Tammisesta sanottiin.

Luhtalampi voitti reilu vuosi sitten Mestiksen mestaruuden ja keväällä hopeaa.

– Aleksi tunnetaan kovana aloittajana sekä luotettavana oman pään pelaajana. Sama linja jatkuu varmasti myös Kooveen paidassa. Aleksilta odotetaan onnistumisia myös hyökkäyspäässä.

Heikkilä on hankinnoissa kuin kirsikka kakkuun. Suomen mestari saapuu Tampereelle slovakialaisesta HK 32 Liptovsky Mikulasista.

– Miika tuo joukkueeseen kokemusta kaukaloon sekä pukukoppiin. Miika tähtää takaisin liigatasolle kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Tässä KOOVEE haluaa antaa Miikalle mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan ja toimia ponnahduslautana takaisin Liigaan.

Liigassa yhteensä 95 ottelua tehoin 5+5=10 pelannut hyökkääjä voitti Suomen mestaruuden keväällä 2016 toisen tamperelaisen, eli Tapparan paidassa.