Liigaura ei ole ottanut tuulta siipien alle – hyökkääjä jatkaa uraansa Mestiksessä, antoi huvittavan kommentin: ”Suomen parasta olutta”

© Kuva: Juha Tamminen

Mestis-joukkue IPK tiedotti nettisivuillaan, että se on hankkinut hyökkäykseensä Timi Lahtisen alkavan talven kattavalla pahvilla. Niin sentterin kuin laiturinkin paikan taitava hyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 105 ottelua tehoin 3+4=7. Liigaura ei kuitenkaan ole lähtenyt ainakaan vielä liitoon.

Viime kaudella hyökkääjä tehtaili TUTOn paidassa kaikkiaan 56 Mestis-ottelussa tehot 11+10=21. Lahtinen on voittanut mm. Mestiksen hopeaa ja pronssia sekä Suomen Cupin.

– Hän kuului usean kauden ajan Mestiksen kärkijoukkueen tärkeimpiin pelaajiin, joten erittäin tyytyväisiä olemme, että Timi valitsi IPK:n, IPK:n GM Jarmo Ylisipola hehkutti.

Lahtinen on ilmeisen innoissaan uusien tuulien puhaltaessa.

– Hyvillä ja odottavilla fiiliksillä tulen Iisalmeen. Iisalmi kaupunkina on minulle vieras, mutta hallissa on Mestiksen paras meininki ja kaupungissa tehdään Suomen parasta olutta, Lahtinen virnisteli.

Hyökkääjä viittasi kommentillaan Olviin. Suomalaisen panimokonsernin pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa.

IPK jäi Mestiksessä viime talvena runkosarjaan ja yhdeksännelle sijalle. Piste-eroa pudotuspeleihin oli lopulta vaivainen pinna. Toisaalta jossain vaiheessa kautta näytti siltä, että joukkue romahtaa jopa karsintapeleihin.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!