Tampa Bay Lightningin tähtivahti Andrei Vasilevski on rustannut edustamansa joukkueen kanssa messevän kahdeksan vuoden jatkopahvin, hänen agenttinsa Dan Milstein twiittaa.

Dan Milstein

@HockeyAgent1
Gold Star Hockey client Andrei Vasilevskiy has signed an 8-year extension with the Tampa Bay Lightning. He would like to thank great fans, ownership and management for making Tampa such a great place play and live for him and his family. #WeAreGoldStar!

Mediajätti TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan pahvin vuotuinen arvo on 9,5 miljoonaa dollaria, eli yhteensä lappu on 76 miljoonaa dollaria.

25-vuotias Vasilevski edustanee Tampaa siis näillä tiedoilla reilusti yli kolmekymppiseksi. Se ei ole mahdoton ajatus, että vahti pelaisi Lightningissa siis koko loppu-uransa. Toki veskarilla olisi pelivuosia jäljellä vielä nykyisen lapun päättymisenkin jälkeen.

Maalivahti on päässyt nauttimaan NHL:ssä Vezina Trophystä kertaalleen. Lisäksi hän on mm. maailmanmestari ja kaksinkertainen MM-pronssimitalisti. Noista toinen pujotettiin kaulaan Slovakiassa keväällä.

Tampa vahvisti jatkosopimuksen virallisilla kotisivuillaan myöhemmin.