Lukon toimitusjohtajana jo vuodesta 2007 toiminut Timo Rajala muisteli aikaansa raumalaisjoukkueessa seuran nettisivulla julkaistussa haastattelussa. Eteenpäin on menty jyrkästi reilussa kymmenessä vuodessa.

– Olemme menneet hirveästi eteenpäin. Toki myös organisaation kokokin on kasvanut. Kun aloitin meitä oli toimistossa neljä ja nyt reilu puolet enemmän, Rajala kuvaa kasvuvauhtia.

Yksi merkittävimmistä lähiaikojen muutoksista oli urheilujohtajan palkkaaminen. Rajala ei näe, että urheilujohtaja Kalle Sahlstedtin rekrytointi olisi radikaalisti muuttanut tyypillistä työpäivää, mutta se on vähentänyt huolehdittavien asioiden määrää huomattavasti.

– Nyt meillä on urheilussa ihminen, jolla on kokonaisuus näpeissään. Sahlstedt ei vastaa vain pelaajabudjetista, vaan koko urheilun budjetista. Se pitää sisällään kaikki valmentajat, matkustamiset, varusteet ja niin edelleen. Puhutaan todella isosta rahasta, Rajala painottaa.

Päättyneellä kaudella Liigan puolivälieriin selvinneen Lukon tulevan kauden joukkue on seurapomon mukaan kovaa luokkaa.

– Mä väitän, että meillä on ensi kaudella mun aikani paras tai vähintään toiseksi paras joukkue. Näyttää erittäin hyvältä, Rajala päättää jääden pohtimaan kauden 2010-2011 pronssimitalijoukkueen ja tulevan kauden ryhmän paremmuutta.