KHL:ssä viime kaudella hurjaa tuhoa kylväneen venäläishyökkääjä Nikita Gusevin tulevan kauden seura on yhä avoinna.

Vegas Golden Knights omistaa miehen NHL-oikeudet, joskin osapuolilla on tiettävästi yhä kahden miljoonan dollarin suuruinen kuilu näkemyksessä siitä, millaisen sopimuksen 62 peliin järjettömät 82 (17+65) tehopinnaa KHL:ssä tehtaillut 27-vuotias ansaitsisi.

New Jerseyssä toimiva kiekkotoimittaja Chris Ryan kertoo tuoreessa nj.comin lehtijutussaan ainakin New Jersey Devilsin kokeneen GM Ray Sheron kyselleen jo Vegasilta mahdollisuutta hankkia venäläistähti riveihinsä.

Shero on muutenkin tekemässä melkoista kasvojenkohotusta viime kaudella rämpineen seuran kokoonpanoon, kuuluvathan kesähankintoihin draftin ykkösvaraus Jack Hughesin lisäksi mm. P.K. Subban sekä Wayne Simmonds.

– Devils lisäsi jo Simmondsin hyökkäykseensä, mutta Gusevin tasoisen pelaajan kiinnittäminen olisi vielä yksi mittava investointi. Shero lienee yksi monista GM:stä, jotka ovat jo kyselleet Vegasilta siirron mahdollisuudesta, joten miehen palveluksista käytäneen kova kilpajuoksu, Ryan kirjoittaa.

Toisin kuin palkkakatto-ongelmaisella Vegasila, New Jerseyllä on palkkakatossaan peräti 18 miljoonaa dollaria rahakkaan tarjouksen tekemistä varten.

LUE MYÖS: Winnipeg tukalassa palkkakattotilanteessa: näin paljon seuralla on varaa maksaa Patrik Laineelle!

LUE MYÖS: Hurja väite: Columbuksen Jarmo Kekäläinen kiinnostunut kaksinkertaisesta Stanley Cup -mestarivahdista!

LUE MYÖS: Suomalaispojan upea taideteos Mikko Rantasesta leviää netissä – jopa NHL huomioi!

LUE MYÖS: Stanley Cup -mestari kiinnitti ruotsalaishyökkääjän 11 miljoonan dollarin sopimuksella!