Jesse Puljujärven leiri paikallaan junnaavista siirtoneuvotteluista: ”Seura ja pelaaja eivät sovi yhteen”

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven tilanne Edmonton Oilersissa on junnannut paikallaan nuorukaisen jätettyä taannoin seuralleen siirtopyynnön.

Miehen agentti Markus Lehdon kommenttien perusteella lähtö on kuitenkin lähellä.

– Vaikka Oilersilla on uusi arvostettu GM sekä uusi päävalmentaja, joukkue ympärillä on pitkälti sama kuin viime kaudella. Joskus pelaaja ja joukkue eivät vain sovi toisilleen. Se näyttää olevan tilanne tässä tapauksessa. Ei mitään sen radikaalimpaa, Lehto kommentoi Edmonton Journalille.

Oilersilla on ollut isoja vaikeuksia löytää seuraa tyydyttävää kauppakumppania kolmen kauden aikana vain 17 maalia iskeneen Puljujärven heivaamiseksi toisaalle. Asiaa vaikeuttaa entisestään se, ettei 21-vuotiaalla suomalaishyökkääjällä ole voimassa olevaa pelaajasopimusta nykyisen seuransa kanssa.