Columbuksen jättänyt tähtihyökkääjä yhä ilman NHL-sopimusta – tässä syy?

© Kuva: Getty Images

Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsiin helmikuun siirtotakarajalla Ottawa Senatorsista hankkima hyökkääjä Ryan Dzingel on yhä ilman seuraa miehen sopimuksen umpeuduttua heinäkuun vaihteessa.

Vahvan alkukauden Senatorsissa pelanneen Dzingelin taso laski loppukauden Columbus-visiitin aikana pahemmin kerran, eikä tähtihankinta mahtunut kaikissa peleissä edes Blue Jacketsin pelaavaan kokoonpanoon.

Loppukauden sukellus sekä Columbuksen valmennusjohdon luottamuksen menettäminen saattavatkin olla suurimmat syyt sille, ettei 56 (26+30) tehopinnaa päättyneellä kaudella iskeneelle 27-vuotiaalle ole vieläkään löytynyt ottajaa NHL-markkinoilta.

Oma osuutensa on ilmeisesti myös miehen omalla palkkavaatimuksella. Ottawa Sun -lehti kertoo hyökkääjän hylänneen alkuvuonna Senatorsin 5-vuotisen, 25 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimustarjouksen. Miehen nykyisestä palkkavaatimuksesta lehdellä ei ollut tietoa.