Vahvistus tuli! MM-kisoissakin nähty pelaaja tähdittämään Mestis-joukkuetta: ”Kertoo Suomen maineesta jääkiekkomaailmassa”

© Kuva: Getty Images

Mestiksessä pelaava IPK vahvisti kotisivuillaan todeksi huhun, jonka mukaan Ranskan maajoukkupelaaja Hugo Gallet on tulossa Iisalmeen. Pakki on edustanut maatansa kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Hugo valitsi meidät. Se myös kertoo Suomen maineesta jääkiekkomaailmassa, IPK:n GM Jarmo Ylisipola hehkutti.

Pakki pelasi Suomessa jo kaudet 2016-18. Silloin hän edusti TPS:ää Nuorten Liigassa. Viime talvena puolustaja luuti Ranskassa Bordeaux’n alakerrassa takoen 44 runkosarjan pelissä tehot 5+22=27. Seitsemän pudotuspeliottelun saldo oli 0+4=4.

– Olen todella iloinen paluustani Suomeen. Rakastin viettämääni kahta vuotta Turussa ja tapa, jolla teimme siellä töitä, oli mielestäni erinomainen.

Omat vahvuudet ovat pelaajalla tiedossa.

– Pystyn mielestäni pelaamaan kahteen suuntaan luotettavasti, mutta tavoitteeni on kehittyä joka päivä. Kuulin IPK:sta ja valmennuksesta hyvää ja Mestis on erittäin hyvä kehittymispaikka, joten ajattelin tämän olevan paras vaihtoehto urallani.