Vahvistus tuli! MM-kisoissakin nähty pelaaja tähdittämään Mestis-joukkuetta: ”Kertoo Suomen maineesta jääkiekkomaailmassa”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Mestiksessä pelaava IPK vahvisti kotisivuillaan todeksi huhun, jonka mukaan Ranskan maajoukkupelaaja Hugo Gallet on tulossa Iisalmeen. Pakki on edustanut maatansa kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Hugo valitsi meidät. Se myös kertoo Suomen maineesta jääkiekkomaailmassa, IPK:n GM Jarmo Ylisipola hehkutti.

Pakki pelasi Suomessa jo kaudet 2016-18. Silloin hän edusti TPS:ää Nuorten Liigassa. Viime talvena puolustaja luuti Ranskassa Bordeaux’n alakerrassa takoen 44 runkosarjan pelissä tehot 5+22=27. Seitsemän pudotuspeliottelun saldo oli 0+4=4.

– Olen todella iloinen paluustani Suomeen. Rakastin viettämääni kahta vuotta Turussa ja tapa, jolla teimme siellä töitä, oli mielestäni erinomainen.

Omat vahvuudet ovat pelaajalla tiedossa.

– Pystyn mielestäni pelaamaan kahteen suuntaan luotettavasti, mutta tavoitteeni on kehittyä joka päivä. Kuulin IPK:sta ja valmennuksesta hyvää ja Mestis on erittäin hyvä kehittymispaikka, joten ajattelin tämän olevan paras vaihtoehto urallani.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!