Siirtohuhuissa pyörivä NHL-tähti myöntää: ”Haluan pelata seurassa, joka todella haluaa minut”

© Kuva: Getty Images
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Minnesota Wildin luottohyökkääjä Jason Zucker vaihtaa lähes täydellä varmuudella seuraa vielä ennen kesäkuun loppua.

Laitahyökkääjän siirto Calgary Flamesiin NHL:n helmikuun siirtotakarajalla kariutui viime hetkillä, joten epätietoisuus tulevasta rasittaa luonnollisesti viiden vuoden jatkosopimuksen vuosi sitten solminutta laitahyökkääjää.

– Minut voidaan treidata hetkenä minä hyvänsä. Se, että olemme kaikki hyviä ystäviä täällä, tekee asiasta kaikkein vaikeinta. Tämä on osa bisnestä, mutta haluan olla joukkueessa joka todella haluaa minut, Zucker kertoo The Athleticin haastattelussa.

27-vuotias Zucker iski toissa kaudella uransa parhaat pisteet 33+31=64. Viime kaudella 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan laitahyökkääjän pistesaldo jäi 42:een. Miehen sopimukseen kirjattu, siirrot kymmeneen tämän valitsemaan joukkueeseen kieltävä pykälä astuu voimaan heinäkuun alussa, joten hyökkääjän kauppaaminen toisaalle ennen sitä vaikuttaisi tällä hetkellä enemmän kuin todennäköiseltä vaihtoehdolta.

Wild on kaupannut tämän vuoden puolella toisaalle useita pitkäaikaisia luottopelaajiaan, kuten Mikael Granlundin.

LUE MYÖS: Tampa Bay Lightningin ruotsalaispuolustaja lähtökuopissa – agentilta vahvistus!

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!