TPS on kiinnittänyt tulevan kauden joukkueeseensa peräti kolme uutta ruotsalaispelaajaa, uutisoi Kvällsposten-lehti.

Lehden mukaan turkulaisseura on kiinnittänyt riveihinsä puolustajat Filip Windlertin, 26, ja Henrik Larssoninin, 24, sekä hyökkääjä Anton Holmin, 29. Kolmikosta Windlert ja Holm pelasivat viime kaudella Allsvenskania AIK:n riveissä, Larsson puolestaan kiekkoili niin ikään Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla BIK Karlskogassa.

Kaksi vuotta sitten Allsvenskanin maalikuninkuuden voittanut Holm ei ole pelannut urallaan otteluakaan Ruotsin pääsarjatasolla. Mies iski päättyneellä kaudella AIK:n paidassa pelaamissaan 39 ottelussa 38 (18+20) tehopistettä. Myös Windlertin ja Larssonin kokemus Ruotsin pääsarjatasolta ulottuu muutamaan otteluun.

TPS ei ole toistaiseksi vahvistanut kolmikon siirtymistä seuraan.

LUE MYÖS: Liiga-seura kiinnitti kovan paluumuuttajan: yli 600 runkosarjaottelun pistelinko liittyy joukkueeseen!

LUE MYÖS: Mestarivalmentaja palaa Tapparan peräsimeen kolmivuotisella sopimuksella!