Boston Bruins oli Stanley Cupin finaaleissa kaukana parhaastaan ainakin pelaajien terveyttä tuijottaessa. Lukuisa tähti kärsi erilaisista vammoista pitkin kesän ratkaisupelejä.

Kokenella Zdeno Charalla oli esimerkiksi lukuisia leuan murtumisia. Huippupakki loukkaantui neljännessä finaalissa saatuaan kiekosta naamaansa. Slovakialainen palasi kaukaloon häkellyttävän pian häkki päässä.

– Elin muutaman päivän täysin nesteruualla. Pureskelu oli vaikeaa. Sen myötä tilanne oli haastava. Lääkärit tekivät upeaa työtä. He saivat nopeasti suunnitelman kasaan. Se auttoi minua sietämään kipua, Chara kommentoi seuran sivuilla.

Lisäksi Noel Acciari pelasi kaikki seitsemän finaaliottelua murtuneella rintalastalla, Patrice Bergeron kärsi Carolina Hurricanes -sarjan jälkeen nivusvammasta. Matt Grzelcyk sai puolestaan aivotärähdyksen jo toisessa finaalissa Bluesia vastaan.

Rottapelaaja Brad Marchandilla oli nivusvamma, ja lisäksi hänen kädessään oli finaalien aikana lievä revähdysvamma. David Pastrnakilla oli vammoja peukalonsa kanssa, John Moore puolestaan taisteli murtuneen olkaluun kanssa.