Mestis-joukkue hankki taas liigapelaajan – tuoreimmalla vahvistuksella kokemusta yli 200 pääsarjaottelusta

© Kuva: Juha Tamminen

Mestis-joukkue Kiekko-Vantaa tiedotti äskettäin nettisivuillaan, että Liigassa viime kaudella HPK:ta ja Jukureita edustanut Harri Kainulainen liittyi lohipaitojen ryhmään. Joukkue teki taas liigahankinnan, kun nyt lauman uusin vahvistus on Ässissä pelannut Mikael Saha.

– Hyvillä mielin saavun Vantaalle. Minulla on odottavainen olo. Kiekko-Vantaasta olen kuullut paljon hyvää. Siellä tekeminen on ammattimaista ja urheilullisuus hyvällä mallilla ja meillä on hyvä porukka kasassa. Uudet tuulet tekevät varmasti hyvää, yli 200 liigaottelua pelannut sentteri hehkutti.

Sopimus kattaa ensi kauden.

Viime talvi meni Sahan ja Ässien osalta totaalisen vihkoon. Pelaaja saalisti patapaidassa 54 ottelussa tehot 4+5=9, joka tosin oli komeasti hyökkääjän kausikohtainen piste-ennätys liigakaukaloissa. Hyökkääjä vietti yhteensä seitsemän kautta Porissa.

– Porin vuodet olivat hienoja. Aika nopeasti tuli kehitystä ja pääsin liigajoukkueen mukaan. Viimeiset liigakaudet eivät kuitenkaan menneet niin hyvin, enkä saanut lunastettua isompaa roolia. Mutta pystyin kuitenkin näyttämään, että pystyn pelaamaan Liigassa. Kyllä siinä ehti vähän ainakin porilaistua.

Saha tiesi kertoa, mitä hän tuo vantaalaisten ryhmään.

– Olen monipuolinen pelaaja. Pelaan molempiin suuntiin luotettavasti. Hyökkäyspäässä pystyn tekemään tulosta ja se on tarkoitus nyt. Pystyn pelaamaan ylivoimaa ja alivoimaa. Minulla on kova halu auttaa joukkuetta menestymään isossa roolissa ja pelata ehjä kausi.

LUE MYÖS: Järkälemäinen maalivahtilupaus antaa näyttöjä Tapparalle – varattiin NHL:ään kolme vuotta sitten

LUE MYÖS: Tajuton vuosipalkka! Arvio: Mikko Rantanen allekirjoittaa jättimäisen NHL-diilin


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!