Philadelphia Flyersia viimeksi NHL:ssä edustanut puolustaja David Schlemkon on ostettu ulos sopimuksestaan.

415 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 18+76=94 urallaan pelanneen 32-vuotiaan kanadalaisen vuosiansioiltaan 2,1 miljoonan dollarin arvoista sopimusta olisi ollut jäljellä vielä yhden kauden verran. Miehen sopimus rasittaa Flyersin palkkakattoa tulevalla kaudella 900 000 dollarin verran. Kaudella 2020-21 Schlemkon sopimuksen purkaminen tuntuu Flyersin palkkakatossa 600 000 dollarin edestä.

NHL-uransa alussa pitkään Arizona Coyotesia edustaneen puolustajan ura taalakaukaloissa on ollut jo useamman vuoden ajan pahassa laskusuhdanteessa: mies on ehtinyt edustaa viiden viimeisen kauden aikana peräti viittä eri NHL-seuraa. Viime kaudella konkaripuolustaja pelasi Montreal Canadiensin paidassa 18 ottelua ennen siirtoaan Philadelphiaan. Flyers-paidassa puolustajan tilille ei kertynyt ainuttakaan NHL-ottelua.