Liigajoukkue kertoi mahtavia uutisia: Tulos parani lähes 600 000 euroa – ”Torjuntavoitto”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Liigassa päättyneellä kaudella jumboksi jäänyt Ässät voi juhlia ainakin yhdellä asialla.

Porilaisseura tiedottaa tehneensä tilikaudella 2018-19 lähes 126 000 euron voiton. Edelliseen tilikauteen verrattuna HC Ässät Pori Oy:n tulos koheni peräti noin 580 000 eurolla, vaikka liikevaihto laski lähes kuusi prosenttia 5,884 miljoonaan euroon.

– Tilikaudelle lähdettäessä meillä oli takana raskaasti tappiollinen tilikausi (-451 261,82 euroa), jonka vuoksi aloitimme syvällisen analysoinnin sekä toimintojen uudistamisen ja sopeuttamisen taloustilanteen korjaamiseksi. Heikko urheilullinen menestys pakotti meidät lisäsopeutuksiin kauden aikana muun muassa pelaajamyyntien ja lomautusten muodossa. Sopeutusten ansiosta varmistimme positiivisen taloudellisen tuloksen ja hyvät lähtökohdat kaudelle 2019-20, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi tiedotteessa ja jatkaa:

– Suurimpana syynä liikevaihdon laskuun on heikko urheilullinen menestys, jonka vuoksi Isomäki Areenan ottelukohtaiset tuotot romahtivat kauden aikana. Taloudellisessa mielessä luonnehtisin tulosta termillä ”torjuntavoitto”.

Ässät kertoi myös urheilutoimintansa muutosprosessin etenevän aikataulussa. Sen tavoitteena on perinteikkään seuran urheilukulttuurin kehittäminen ja prosessia johtaa kesken viime kauden palkattu kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS