Dallas Stars on noussut ykkössuosikiksi San Jose Sharksin kapteeni Joe Pavelskin tulevan kauden seuraksi, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Vielä lauantaina 34-vuotiasta hyökkääjää oltiin viemässä vahvimmin Tampa Bay Lightningin riveihin. Friedman kertoo kuitenkin Lightningin tiukan palkkakattotilanteen nostaneen Starsin Pavelskin ykkösvaihtoehdoksi, joskin myös miehen nykyisellä seuralla Sharksilla lienee edelleen sanansa sanottavana kilpajuoksussa seuralegendan palveluksista.

Pavelski olisi sopimuksen tehdessään loistava korvaaja Starsin todennäköisesti jättävälle norjalaishyökkääjä Mats Zuccarellolle, jonka perässä ovat tiettävästi kiivaimmin Minnesota Wild sekä Columbus Blue Jackets.

Päättyneellä kaudella 64 (38+26) tehopistettä nakutellut Pavelski toisi tullessaan vahvaa tulitukea Starsin ylivoimapeliin sekä kakkoskentälliseen, minkä lisäksi kokenut pelimies toimisi samalla loistavana esimerkkinä joukkueen nuorille tulevaisuuden nimille, joihin kuuluu myös useita suomalaispelaajia.

LUE MYÖS: Uransa motivaatio-ongelmien vuoksi lopettanut yli 700. NHL-ottelun konkari suunnittelee yllätyspaluuta!