Kilpailu Minnesota-tähdestä kiihtyy! Toinenkin seura lähtenyt tarjouskilpaan mukaan

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild on viimeisen puolen vuoden aikana tehnyt joukkueeseensa isoja muutoksia. Monoa seurasta ovat saaneet jo Mikael Granlund, Nino Niederreiter ja Charlie Coyle, eikä loppu ole näköpiirissä.

Minnesota kaupittelee koko uransa seuraa edustanutta Jason Zuckeria. Aiemmin on kerrottu, että Vancouver Canucks olisi hyökkääjästä kiinnostunut ja kaupassa saattaisi liikkua kanadalaisseuran ensimmäisen kierroksen varausvuoro.

Nyt kiekkotoimittaja Pierre LeBrun on paljastanut, että myös Buffalo Sabres on kiinnostunut Zuckerin palveluksista. Seura sai kiinnitettyä Jeff Skinnerin pitkään jatkosopimukseen, mutta Buffalo haluaa lisätä pelaajistoonsa kärkiketjujen hyökkääjän sekä kakkossentterin.

27-vuotias Zucker saa kaudesta palkkaa 5,5 miljoonaa dollaria. Hänen sopimustaan on jäljellä kevääseen 2023 asti. Parhaalla kaudellaan hän on tehnyt 33 maalia ja 64 tehopistettä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!