Calgary Flamesin NHL-kausi päättyi valtavaan pettymykseen huikean runkosarjan jälkeen. Viihdyttävää ja hyökkäävää kiekkoa pelanneen kanadalaisseuran tie päättyi isoista odotuksista huolimatta jo pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Colorado Avalanche oli parempi otteluvoitoin 4-1.

Ensi kaudella Calgary haluaa ottaa askeleen eteenpäin, joten seura haluaa luonnollisesti parantaa joukkuetta entisestään. TSN:n radio-ohjelmassa sisäpiirin kiekkotoimittaja Bob McKenzie paljasti, että seura tulee kauppaamaan jomman kumman tähtipuolustajistaan.

Seurasta saatavilla on joko T.J. Brodie tai Travis Hamonic. Brodie tunnetaan enemmän kiekollisista taidoistaan, mutta menneellä kaudella hän otti myös valtavan harppauksen omassa päässä. Hänen tehotilastonsa oli 29 pykälää pussalla, kun se edelliskaudella oli 16 astetta pakkasen puolella. Pisteitä kertyi taas vähemmän: 34 kappaletta.

Hamonic on puolestaan omanpään uhrautuva taistelija. Hän ei tehoilla juhli, mutta nauttii suurta arvostusta pelaajien, valmentajien kuin toimittajienkin keskuudessa. Hänen uraansa ovat jarruttaneet toistuvat loukkaantumiset.

Ennen kaikkea Calgary kaipaisi vahvistusta maalivahtiosastolle. Seuralla ei ole ainuttakaan mitat täyttävää ykköstorjujaa. Erinomaisia hyökkääjiä taas on runsaasti.