Yllättävä siirto? Liigataustainen järkäle vaihtaa uuteen joukkueeseen Mestiksessä – ”Saamme alakerran liiderin”

© Kuva: Juha Tamminen

Mestis-joukkue IPK tiedotti nettisivuillaan, että se on solminut viisi uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Yksi uusi nimi joukkueessa on liigataustainen pakki Ville Järvinen (arkistokuvassa).

Vuoden sopimuksiin nimensä kirjoittivat lisäksi hyökkääjä Juuso Nevalainen sekä puolustajat Janne Koponen, Valtteri Määttä ja Rene Kojonkoski.

– Saimme kertaheitolla puolustukseen kokoa ja näköä! Villestä saamme alakerran liiderin, jolla on kokemusta myös Liigan puolelta, IPK:n GM Jarmo Ylisipola hehkutti viitaten Järviseen.

– Jämäkän puolustamisen lisäksi mieheltä voidaan odottaa myös erittäin laadukasta kiekollista pelaamista. Isoksi mieheksi hän liikkuu jäällä erittäin hyvin.

Liigassa yhteensä 96 ottelua tehoin 2+10=12 (-19) pelannut Järvinen on IPK:n tiedotteen mukaan raamikas, 196 senttiä pitkä ja 95 kiloa painava järkäle.

Siirto on ehkä siinä mielessä yllättävä, että Järvisellä voisi juurikin koonsa puolesta olla käyttöä Liigassa. Toisaalta talvella hän pelasi Mestistä ja Nuorten SM-liigaa, eivätkä ovet pääsarjaan ole auenneet sitten kauden 2017-18 ja KooKoo-aikojen.

Iisalmelaispoppoo sijoittui Mestiksessä viime kaudella yhdeksänneksi. Se jäi yhden vaivaisen pisteen päähän puolivälieräpaikasta.