MM-kisat
Tanska – Ranska
Lauantai 11.05 klo 13:15

MM-kisojen toinen pelipäivä sisältää yhteensä kuusi peliä. Leijonat ottelevat isäntämaa Slovakiaa vastaan iltapelissä, mutta kahinat alkavat jo varhaisena iltapäivänä. Kosicessa Tanska kohtaa Ranskan. Kumpikin joukkue kuuluu siihen porukkaan, joille selviäminen neljän parhaan joukkoon omassa lohkossaan olisi erinomainen saavutus.

TV striimaa tämänkin ottelun suorana lähetyksenä, joten pääset seuraamaan ottelua, missä sitten lauantaina vaikutatkin. Varsinkin mobiilissa tämä on todella hyvä tapa seurata kisoja.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Tanska on suoriutunut kisoissa kahdesti kahdeksan parhaan joukkoon. Joukkue näyttää paperilta lupaavalta: NHL-status löytyy Mikkel Bödkeriltä ja Lars Elleriltä. Joukkueessa on myös useampi Jokereissa kiekkoillut pelaaja sekä pelaajia Ruotsin kahdelta ylimmältä sarjatasolta. Potentiaalia on siis mukavasti. Joukkue pelasi huhtikuussa kaksi tasaista ottelua Leijonia vastaan.

Myös Ranskan joukkueessa on potentiaalia. Joukkueeseen liittyi mukaan KalPasta tuttu Alexandre Texier, joka vaikuttaa tällä hetkellä Columbuksen organisaatiossa. Myös Valentin Claireaux on tuttu Lukosta ja Sportista. Muutamalla pelaajalla on kokemusta Sveitsin NLA-liigasta. Ennakkoon haasteita on luvassa Kanadan puolustukselle, jonka materiaali koostuu yksinomaan Ranskan liigassa vaikuttavista pelaajista. Laatua pitäisi kuitenkin olla tarpeeksi sarjasopimuksen uusimiseen.

Vetosuositus

Tanska on materiaaliltaan vahvempi ja suosikki ottelussa. Tämä ottelu ei kuitenkaan ole mikään läpihuutojuttu. Kisojen avausottelut ovat yllätyksille alttiita ja Ranskalla on mahdollisuutensa. Vetosuosituksena on Alkutilanne 0-2, Ranska kertoimella 1,68. Veto on siis voitollinen vielä Ranskan maalin tappiollakin.

Valitse itsellesi sopivin tarjous

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Tanska – Ranska ja kohteeseen veto Alkutilanne 0-2, Ranska. Jos Ranska voittaa ottelun, pelaa tasan tai häviää korkeintaan maalilla, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Tanska voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

TAI

Ota 200% Talletusbonus. Saat maksimissaan 200€ bonusrahaa talletuksestasi. Voit myös tehdä pienemmän talletuksen; esim. 20€ talletuksella saat 40€ bonusrahaa = 60€ pelirahaa!

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!