SuomiKiekko seuraa livenä Suomi-Saksa-ottelua – pelissä lohkovoitto

© Kuva: Getty Images

Leijonat kohtaa tiistain päiväottelussa Saksan jo kello 13.15 alkavassa ottelussa. SuomiKiekko-sivusto seuraa ottelua LIVE-seuranta-sivullaan, jonne pääset TÄSTÄ.

Panoksia ei pelistä puutu. Leijonat varmistaa kolmen pisteen voitolla lohkovoiton, joka toisi puolivälierissä vastaan B-lohkon neljänneksi sijoittuvan. Tällä hetkellä B-lohkon neljäntenä on Sveitsi, joka kohtaa lohkovaiheen päätösottelussa Tshekin.

Jos Suomi voittaa Saksan varsinaisella peliajalla, puolivälierien vastustaja on joko Tshekki, Ruotsi tai Sveitsi. Suomi voi tappiolla pudota vielä toiseksi tai kolmanneksi omassa lohkossaan. SuomiKiekon LIVE-seurannassa seurataan tarkkaan myös Tshekki-Sveitsi-ottelun tilannetta.

Leijonat saa lohkovaiheen päätösotteluun takaisin kokoonpanoon Juho Lammikon, joka on ollut loukkaantumisen takia pois viime otteluista. Saksan maajoukkuetta valmentaa suomalaisille tuttu kiekkonimi Toni Söderholm.

Muokattu klo 13.57: Lisätty puolivälierävaihtoehtoihin myös Ruotsi.